DF vil forhandle om Barfoed

NYHED: Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) afviser krav fra DF om at sætte Lars Barfoed under administration. Men DF står også fast. Møde om ministerens skæbne senere i dag.
Kaare Sørensen
Den politiske dans omkring Barfoed er ikke slut endnu.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) har fredag morgen orienteret regeringens faste støtteparti, Dansk Folkeparti, om, at han ikke vil acceptere deres krav til Lars Barfoed.

"Der bliver under ingen omstændigheder tale om at sætte Lars Barfoed under administration. Enten er man minister med fuldt og helt ansvar for sit område, eller også er man ikke minister. Der er ikke nogen mellemvej, og det har jeg meddelt Dansk Folkeparti her til morgen," siger statsministeren ifølge TV 2 | Politik til Ritzau.

Dansk Folkeparti har stillet seks ultimative krav til Lars Barfoed, der blandt andet indeholder en ekstern og uvildig undersøgelse af fødevarekontrollen inden den 1. juni til en pris af to millioner kroner, ligesom der skal laves en nultoleranceplan over for forhandlere af gammelt kød allerede i år.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024