Fødevareudvalget baner vej for fødevareloven

NYHED: Folketingets fødevareudvalg afgav efter længere tids tovtrækkeri endelig betænkning om fødevareloven tirsdag morgen.
Efter lange drøftelser har Folketingets fødevareudvalg endelig afgivet sin betænkning om den nye fødevarelov, der ventes vedtaget på fredag.
Efter lange drøftelser har Folketingets fødevareudvalg endelig afgivet sin betænkning om den nye fødevarelov, der ventes vedtaget på fredag.
Niels Th. Dahl

Nu er hele gruppen samlet. Men faktisk opfatter jeg det som en styrke, at vi har haft denne her diskussion i Venstre – nu ved alle i hvert fald, hvor vi står retspolitisk.

Inger Støjberg
Fødevareordfører for Venstre

Forbrugerminister Lars Barfoed (K) vil kun give sig på to punkter.

Det var resultatet, da Folketingets fødevareudvalg tirsdag morgen omsider afgav betænkning over forslaget til ny fødevarelov.

Lovforslaget er ellers blevet skarpt kritiseret af både oppositionspolitikere og folketingsmedlemmer fra Venstre og de Konservative for at gå ud over fødevarevirksomheders retssikkerhed.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024