Ny Blå Bog: Fem fra gastronomi livsvarigt optaget
147 nye navne blev det til i årets udgave af Kraks Blå Bog fra Gads Forlag. Som altid samler interessen sig om, hvem der blev optaget - og ikke mindst hvem der ikke blev. Den gastronomiske verden kan mønstre fem nye navne til opslagsværket.
![Redaktionen](https://www.altinget.dk/cdn-cgi/image/q=80,fit=crop,w=64/https://legacy.altinget.dk/images/Writers/4694-redaktionen-2-48.png)
Redaktionen
Fødevaresektoren kan inden for kategorien "gastronomi" stille med fem nye navne, der er optaget i den hæderkronede Blå Bog:
Tina Kragh Vildgaard, restauratør, restaurantchef, Restaurant Jordnær
Eric Kragh Vildgaard, restauratør, køkkenchef, Restaurant Jordnær
Peter Sjøgren, teknisk direktør, biavler, honningproducent
Mikael Hansen, projektleder, Kulinarisk Sydfyn
Kirsten Rohde Jensen, æbleavler, direktør, cand.jur., Underfundig
Tina og Eric Kragh Vildgaard er et af to par, der i år optages samtidigt i Blå Bog. Det andet par er i øvrigt kunstnerne Åse Eg Jørgensen og Jesper Foss Fabricius.