Opgør om landbrugsstøtte på vej

NYHED: Socialdemokraterne anklager nu regeringen for at forsinke en nedtrapning af EU’s landbrugsstøtte. Oppositionen vil have en ensidig dansk nedsættelse.
Oppositionen i Folketinget vil presse regeringen til at overføre flere penge til EU's landdistriktsmidler fra den direkte landbrugsstøtte.
Oppositionen i Folketinget vil presse regeringen til at overføre flere penge til EU's landdistriktsmidler fra den direkte landbrugsstøtte.
Niels Th. Dahl

Regeringen ønsker overhovedet ikke at ændre på landbrugsstøtten – de siger, de gerne vil, men gør ikke noget i virkeligheden.

Jens Peter Vernersen
Fødevareordfører for Socialdemokraterne

EU's landbrugsstøtte er for høj, og regeringen udnytter ikke de muligheder, den har for at sætte den ned.

Det er den skarpe anklage, oppositionen i Folketinget retter mod regeringen forud for en forespørgselsdebat om emnet i morgen, fredag.

"Regeringen ønsker overhovedet ikke at ændre på landbrugsstøtten - de siger, de gerne vil, men gør ikke noget i virkeligheden," siger Jens Peter Vernersen, fødevareordfører for Socialdemokraterne.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024