R: Ingen aftale om fødevarer uden S

NYHED: Regeringen skal ikke håbe på at få de Radikale med i en aftale om fødevarepolitikken, hvis ikke Socialdemokraterne er med.
Den radikale fødevareordfører Elisabeth Geday vil have Socialdemokraterne med i en bred aftale om fødevarepolitikken. Ellers bliver der ikke ro på området, siger hun.
Den radikale fødevareordfører Elisabeth Geday vil have Socialdemokraterne med i en bred aftale om fødevarepolitikken. Ellers bliver der ikke ro på området, siger hun.
Niels Th. Dahl

Det bliver ikke et bredt forlig af, at vi kommer med i en aftale, hvor Socialdemokraterne ikke er med.

Elisabeth Geday
Fødevareordfører for Det Radikale Venstre

Hvis Venstre og de Konservative vil have de Radikale med i en bred aftale på fødevareområdet, skal Socialdemokraterne også være med.

Det siger den radikale fødevareordfører Elisabeth Geday i dag til Altinget | Fødevarer. Hun mener, formålet med en bred aftale må være at skabe fremtidig fødevarepolitisk ro, og det kommer ikke, hvis kun de Radikale går med i en aftale.

"Det bliver ikke et bredt forlig af, at vi kommer med i en aftale, hvor Socialdemokraterne ikke er med. Som det største oppositionsparti skal de under alle omstændigheder også med, og det ville også være en klar styrke for forliget, hvis det også inkluderede SF," siger Elisabeth Geday.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024