Vandplaner deler Folketinget

VANDPLANER: Regeringens vandplaner møder hård kritik fra den borgerlige fløj, der mener, at de er baseret på et for dårligt fagligt grundlag. I havde alle muligheder i ti år, og nu haster det, lyder svaret fra rød blok.
Hjalte T. H. Kragesteen

"Vi er to år inde i denne vandplansperiode, og tager vi i betragtning, at der er fire år tilbage, så mener jeg, at planerne er rigtigt ambitiøse."

Torben Hansen
Miljøordfører (S)

Fra Radikale til Enhedslisten er der glæde over endelig at være kommet i gang med vandplanerne, selvom de kunne være bedre. Men på den anden side af Folketingssalen fyger det med kritik af planerne.

Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance hæfter sig således alle ved, at klassificeringen af vandløbene stadig er for vidtgående.

"Dansk landbrug står over for kæmpe problemer med at kunne leve op til de her målsætninger. Det betyder, at erhvervet skal bære nogle store omkostninger, som betyder, at mange arbejdspladser vil gå tabt," siger Jørn Dohrmann, der er miljøordfører for Dansk Folkeparti.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024