Omdiskuteret frivilligbank modtager ny millionstøtte

Frivilligbanken Rethinker modtager påny millionstøtte fra Købmand Herman Sallings Fond. Organisationen har tidligere skabt debat for konceptets tilgang til at rekruttere og fastholde frivillige.  

Købmand Herman Sallings Fond har tidligere doneret penge til Rethinker. Tilbage i 2018 donerede fonden fem millioner kroner, og i 2021 støttede fonden med endnu en million kroner. 
Købmand Herman Sallings Fond har tidligere doneret penge til Rethinker. Tilbage i 2018 donerede fonden fem millioner kroner, og i 2021 støttede fonden med endnu en million kroner. Foto: Per Bille
Sophie Bavnhøj

Købmand Herman Sallings Fond donerer seks millioner kroner til frivilligbanken ReThinker over de kommende fire år.

Donationen skal blandt andet sikre, at ReThinker fortsat kan bidrage til det aarhusianske event- og kulturliv på tværs af arrangører og kulturinstitutioner, lyder det i en pressemeddelelse. 

Frivilligorganisationen ReThinker hører under VisitAarhus og består af omkring 2.000 frivillige og har tidligere skab debat på grund af projektets tilgang til rekruttering og fastholdelse af frivillige. I modsætning til andre organisationer, hvor frivillige i vidt omfang har faste vagter og er mere fast tilknyttet en organisation, kan Rethinker -frivillige byde ind på enkeltstående opgaver fra en bred palette af organisationer inden for socialområdet, kultur og turisme.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024