Om  
Inge Mejlholm

Overlæge bliver formand for nyt udvalg for prostatakræft

Medicinrådet har nedsat nyt fagudvalg for prostatakræft. Overlæge fra Sygehus Lillebælt, Inge Mejlholm, er blevet formand. Udvalget får til opgave at vurdere nye lægemidler og indikationer, biosimilære lægemidler og terapiområder.

Kirsten Ida Enemark

Inge Mejlholm, overlæge ved Sygehus Lillebælt, er blevet udnævnt som formand for Medicinrådets nye udvalg for prostatakræft. Det skriver Dagens Pharma.

Her skal hun stå i spidsen for de andre medlemmer, som er speciallæger fra hver region inden for onkologi med behandlingsansvar og/eller særlig kompetence inden for kræft i blærehalskirtlen, speciallæger fra hver region inden for urologi med behandlingsansvar og/eller særlig kompetence inden for kræft i blærehalskirtlen, én til to patienter udpeget af Danske Patienter, en speciallæge udpeget af Dansk Selskab for Klinisk Farmakologi, en repræsentant udpeget af Dansk Selskab for Sygehusapoteksledelse og en repræsentant/næstformand udpeget af Dansk Urologisk Selskab.

Det nye fagudvalg skal vurdere nye lægemidler og indikationer, biosimilære lægemidler og terapiområder inden for fagområdet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024