Sander åbner studenter-portal

Videnskabsministeriet giver de studerende et udstillingsvindue, når en ny portal for alle landets universiteter fra næste sommer giver dem mulighed for at offentliggøre deres opgaver.
En ny internetportal, som Videnskabsministeriet har taget initiativ til, skal blive mødested for studerende og erhvervsliv.

Portalen skal dække alle elleve universiteter i Danmark. De studerende kan selv lægge deres opgaver ud på portalen, så alle interesserede kan se dem. Det kan andre studerende have gavn af, men dermed kan de også vise, hvilke kompetencer de har. Hidtil er mange gode studiekræfter blevet brugt på rapporter med kun forsvindende få læsere.

Statsportalen kan blive et udstillingsvindue over for virksomheder og myndigheder, som har brug for studerende til projekter eller andre opgiver.

Ifølge videnskabsminister Helge Sander er der allerede en række initiativer i gang, som formidler kontakt mellem studerende og erhvervsliv. Dem vil han udbygge og systematisere med den nye portal, som han regner med kan gå i luften til sommer næste år, oplyser ComputerWorld Online.

Altinget logoForsvar og Beredskab
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar og beredskab kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forsvar og Beredskab

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024