Eksperter: Usikkert hvad Harris vil på den globale scene

Det kan få stor betydning for forholdet mellem USA og Europa, hvis Kamala Harris om halvanden uge bliver valgt som ny amerikansk præsident. I det hele taget ved vi meget lidt om hvad Kamala Harris står for udenrigspolitisk, påpeger to danske og en amerikansk ekspert.

Som vicepræsident har Kamala Harris været tvunget til at bakke op om Joe Bidens udenrigspolitiske linje, pointerer eksperter. 
Som vicepræsident har Kamala Harris været tvunget til at bakke op om Joe Bidens udenrigspolitiske linje, pointerer eksperter. Foto: Tobias Schwarz/AP/Ritzau Scanpix
Nathalie Mortensen

Med under to uger tilbage til det amerikanske valg, er det stadig usikkert hvad vicepræsident Kamala Harris har sat øverst på hendes udenrigspolitiske dagsorden.

Med en krig i Ukraine og en krig i Mellemøsten venter der en stor opgave foran vicepræsident Kamala Harris frem mod det kommende præsidentvalg. Og efter, hvis hun vinder.

Den tidligere præsident og nuværende præsidentkandidat Donald Trump har været meget tydelig omkring sin holdning til krigen i Ukraine.

Altinget logoForsvar og Beredskab
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar og beredskab kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Forsvar og Beredskab

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024