Om  
Kenneth Jonassen

Badminton-cheflandstræner misser EM og VM for hold

En hofteoperation gør, at Kenneth Jonassen må se til fra sidelinjen, når badmintonlandsholdet og landsholdsspillerne spiller til EM og VM for hold.

Efter to mislykkede hofteoperationer har Kenneth Jonassen fortsat smerter i venstre side af hoften. Derfor er der ingen vej uden om endnu en operation.
Efter to mislykkede hofteoperationer har Kenneth Jonassen fortsat smerter i venstre side af hoften. Derfor er der ingen vej uden om endnu en operation.Foto: Badminton Danmark
Mathias Bach

Kenneth Jonassen skal for tredje gang under kniven for at blive opereret i sin hofte.

Det betyder, at han sygemeldes og misser EM for individuelle spillere i april og Thomas & Uber Cup, der anses for at være det uofficielle VM, i maj. Det skriver Badminton Danmark på sin hjemmeside.

"Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at jeg denne gang ikke kan være med til EM i Madrid, men det rammer endnu dybere, at jeg desværre ikke kan være en del af de to landshold til Thomas & Uber Cup og derved jagten på VM-medaljer til Danmark. Både for eliteprogrammet og mig personligt er alle mesterskaberne højdepunkter i løbet af vores sæson," udtaler Kenneth Jonassen.

Altinget logoIdræt
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget idræt kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024