Regeringen forsinket med endnu en evaluering: ”Jeg kan slet ikke forstå, hvordan de kan slippe afsted med det”

Omkring 100 millioner kroner er de seneste to år blevet uddelt til lokale idrætsforeninger, uden Skatteministeriet har lavet en evaluering, der skulle være færdig i 2022. Samtidig foreslår regeringen nu i finanslovsudspillet, at puljerne forlænges til 2028. Ordførere retter skarp kritik af forløbet. Ifølge skatteminister, Rasmus Stoklund, er evalueringen på vej.

Pia Kjærsgaard (DF) vil indkalde skatteminister, Rasmus Stoklund (S), til et samråd, hvis han ikke tager fat på evalueringen af spillehalsmidlerne med det samme. 
Pia Kjærsgaard (DF) vil indkalde skatteminister, Rasmus Stoklund (S), til et samråd, hvis han ikke tager fat på evalueringen af spillehalsmidlerne med det samme. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Jeppe Højberg Sørensen

I 2022 skulle Skatteministeriet have evalueret, om midlerne fra millionpuljer til lokale idrætsforeninger uddeles efter hensigten.

Men den evaluering har partierne bag den politiske aftale stadig ikke set skyggen af, selv om midlerne også er blevet uddelt i 2023 og 2024, og at regeringen i sit finanslovsudspil foreslår at forlænge puljerne frem til 2028.

Det vækker kritik fra idrætsordfører, Pia Kjærsgaard, fra Dansk Folkeparti, der er en del af aftalen:









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024