Susie Jessen
spørger
Kaare Dybvad Bek

Vil ministeren kommentere på vurderingen fra embedsværket i Aarhus kommune der konkluderer, at det inden for lovgivningens rammer ikke er muligt at forbyde kønsopdelt svømning?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Udlændinge- og Integrationsudvalget, Spørgsmål 522

Vil ministeren forholde sig til vurderingen fra embedsværket i Aarhus kommune, der konkluderer, at det inden for lovgivningens rammer ikke er muligt at forbyde kønsopdelt svømning, og vil ministeren redegøre for, om ministeren er villig til at ændre lovgivningen, så det bliver muligt at iværksætte et forbud? Der henvises til artiklen ”Minister anklages for varm luft: Kommune må slet ikke forbyde kønsopdelt svømning” fra B.T. den 14. august 2024.









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024