Lise Bech
 svarer 
Lars Aagaard Møller

Lise Bech (DD) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Lars Aagaard, hvordan lovforslaget vurderes at medføre reducerede omkostninger for danske husholdninger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 115, Spørgsmål 38
Hvilke forudsætninger lægger ministeren til grund for, at lovforslaget vurderes at medføre reducerede omkostninger for danske husholdninger? Vil ministeren samtidig kommentere på »Økonomisk vurdering af lovforslag om en ny konkurrencemodel for forbrændingsegnet affald« udarbejdet af Bruun og Hjejle efter ønske fra Dansk Fjernvarme, jf. L 115 – bilag 14, som vurderer, at konkurrencemodellen, der foreslås, kan forventes at øge markedsprisen på forbrændingsegnet affald til importprisens niveau, der historisk har været højere end den danske gennemsnitspris, og at det vil øge forbrugerprisen på forbrænding af affald i Danmark?

Svar fra onsdag den 17. maj 2023
Der henvises til svar på KEF L 115 spørgsmål 64 fsva. effekter for husholdninger og svar på KEF L 115 spørgsmål 54 fsva. vurdering udarbejdet af Bruun og Hjejle.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024