Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Regeringen vil spare ti millioner på nationalparker: “Det er mere end en hel parks bevilling”

Der skal spares ti millioner kroner på Danmarks nationalparker, hvis regeringens finanslovsforslag bliver til virkelighed. Det svarer til over 20 procent af parkernes bevilling, lyder det fra bestyrelsesformand, der undrer sig over, hvor regeringen vil spare henne.

Fælles vandring til det nye naturområde i Nationalpark Mols Bjerge. Området blev opkøbt af Naturfonden, og efterfølgende har nationalparken indrettet området med hjælp fra lokale borgere og lodsejere.
Fælles vandring til det nye naturområde i Nationalpark Mols Bjerge. Området blev opkøbt af Naturfonden, og efterfølgende har nationalparken indrettet området med hjælp fra lokale borgere og lodsejere.Foto: Nationalpark Mols Bjerge

De fem danske nationalparker skal spare ti millioner kroner i 2025, hvis regeringens finanslovslovsforslag bliver til virkelighed.

Det oplyser Danmarks Nationalparker i en pressemeddelelse.

”Det er en katastrofe for nationalparkerne, og det bliver naturen med blomstrende overdrev, skove, kyster, levende kulturmiljøer og frivillige fællesskaber, der taber,” siger Helle Hegelund, der er bestyrelsesformand for Nationalpark Mols Bjerge.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024