Jens Henrik Thulesen Dahl
 svarer 
Astrid Krag

Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) spørger social- og ældreministeren, Astrid Krag, om ministeren vil orientere udvalget om delevalueringen undervejs i forsøgsperioden, fra social- og ældreministeren

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 198, Spørgsmål 16
Det fremgår af lovforslaget, at der som led i evalueringsindsatsen gennemføres en delevaluering undervejs i forsøgsperioden, således at kommunerne har mulighed for at anvende den løbende evaluering og vidensopsamling til undervejs at justere deres indsatser. Vil ministeren orientere udvalget om delevalueringen undervejs i forsøgsperioden, og hvilke væsentlige justeringer i indsatsen dette giver anledning til?

Svar fra tirsdag den 20. april 2021
”Det fremgår af lovforslaget, at der som led i evalueringsindsatsen gennemføres en delevaluering undervejs i forsøgsperioden, således at kommunerne har mulighed for at anvende den løbende evaluering og vidensopsamling til undervejs at justere deres indsatser. Vil ministeren orientere udvalget om delevalueringen undervejs i forsøgsperioden, og hvilke væsentlige justeringer i indsatsen dette giver anledning til?” Svar:

Det følger af de politiske aftaler fra december 2020 om velfærdsaftaler på hhv. dagtilbuds-, folkeskole- og ældreområdet, at aftalekredsene én gang årligt i forsøgsperioden skal mødes med de involverede kommuner og drøfte status på arbejdet med velfærdsaftalerne. Der laves en delevaluering undervejs i forsøgsperioden, som oversendes til Folketinget.
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024