Bred politisk tilfredshed med Godsredegørelsen

GODS: Selvom nogle var mere begejstrede end andre, så var der bred politisk tilfredshed med Godsredegørelsen i Folketingssalen tirsdag.
Folketingets partier lod tirsdag Godsredegørelsen bestå
Folketingets partier lod tirsdag Godsredegørelsen beståFoto: Maersk.com
Anne Bjerregaard
Meget tilfreds. Enige langt hen ad vejen. Mange gode grønne visioner. Tre synspunkter og så endda fremført af hver sin trafikordfører fra oppositionen i folketingssalen i dag, hvor der var bred anerkendelse af transportminister Lars Barfoeds (K) godsredegørelse.

SF mente, at redegørelsen har mange gode grønne visioner, Radikale er enige langt hen ad vejen. Og Socialdemokraterne anført af Jens Christian Lund var meget tilfredse med, at mobilitet og miljø nu går hånd i hånd og ser i det hele taget fremskridt i redegørelsen, men:

"Vi håber det ikke bare bliver ved terminologien. Regeringen er blevet bedre til at sige de rigtige ting, men værre er det, hvis de ting ikke bliver omsat i praksis," sagde Jens Christian Lund.

Enhedslisten savnede konkrete målsætninger for reduktion i CO2-udslippet, men Per Clausen angav, at "redegørelsen kunne være værre."

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024