DF: Fogh, elefant i glasbutik

NYHED: Dansk Folkeparti vil om nødvendigt danne flertal uden regeringen for at prese regeringen til at få afklaret linieføringen for Silkeborg-motorvejen.
Kristian Thulesen Dahl (DF) er helt usædvanligt gået ind i en trafiksag. Han er meget utilfreds med Foghs håndtering af striden om motorvejen ved Silkeborg.
Kristian Thulesen Dahl (DF) er helt usædvanligt gået ind i en trafiksag. Han er meget utilfreds med Foghs håndtering af striden om motorvejen ved Silkeborg.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Lad os samle et flertal, så vi kan få en politisk afklaring på, hvor motorvejen skal gå. Lokalbefolkningen har på grund af areal-reservationerne været lammet i årevis. Det burde i løbet af dage eller uger være muligt.

Johs Poulsen
Trafikordfører (R)

"Vi er ude i noget som nærmer sig en skandale," ordene kom i går fra Dansk Folkepartis finansordfører Kristian Thulesen Dahl - om regeringens og især statsministerens håndtering af beslutningen om linjeføringen af den kommende motorvejsstrækning ved Silkeborg.

Dansk Folkeparti vil ikke finde sig, i at regeringen ikke mener, at de som lovet kan få kan få en anlægslov for projektet fremsat inden sommerferien.

Det er utilstedeligt, når statsministeren selv er gået ind i sagen og dikteret en løsning, den såkaldte kombi-linje igennem Silkeborg by, der går i mod de lokales ønsker, Vejdirektoratets anbefalinger og de fleste partiers trafikordførere.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024