K skuffet over Infrastrukturkommission

NYHED: K savner perspektiv fra Infrastrukturkommissionen. Flertal i Folketinget går stik imod kommissionen.

Jeg havde håbet, at Infrastrukturkommissionen havde rejst sig lidt højere op i fugleperspektiv og set ned på en lidt mere perspektivrig måde.

Henriette Kjær (K)
Trafikordfører

"Jeg havde håbet, at Infrastrukturkommissionen havde rejst sig lidt højere op i fugleperspektiv og set ned på en lidt mere perspektivrig måde. Det synes jeg, at der mangler lidt. Derfor ærgrer det mig også, at de ikke har noget med om Kattegat, som er en af de visioner, der kan få utrolig stor betydning for samfundet. Så må vi politikere selv sige, at vi må undersøge, om det er en gangbar ide," siger den konservative trafikordfører og næstformand i Folketingets Trafikudvalg, Henriette Kjær.

Udmeldingen kommer efter, at der nu har samlet sig et flertal i Folketinget for at få igangsat en undersøgelse af en kattegatbro.

Både V, K og S ønsker en undersøgelse af en kombineret forbindelse, mens SF, EL og DF foreløbig ønsker en jernbanebro undersøgt.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024