Lukkede landegrænser rammer Danidas evalueringsarbejde

EVALUERING: Begrænset adgang til udviklingslandene under covid-19-krisen har gjort det sværere for Danida at gennemføre evalueringer af bistanden. 

"Vi vil tage forbehold i de enkelte evalueringer, hvis vi ikke mener, at det har været muligt at verificere data ordentligt," siger kontorchef Nanna Hvidt. 
"Vi vil tage forbehold i de enkelte evalueringer, hvis vi ikke mener, at det har været muligt at verificere data ordentligt," siger kontorchef Nanna Hvidt. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Covid-19 og tiltagene for at begrænse virussens spredning i udviklingslandene udgør en ”stor udfordring” for gennemførslen af Danidas evalueringsprogram.

Det skriver evalueringskontoret i Udenrigsministeriet i et notat, der er på dagsordenen til onsdagens møde i Udviklingspolitisk Råd.

Problemet for kontoret er, at pandemien begrænser adgangen til både lande, institutioner og andre interessenter, der skal interviewes til evalueringerne.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024