Regeringen vil sløjfe den årlige ældreredegørelse: "Det er jo fuldstændig absurd"

Fra næste år skal ældreordførerne ikke diskutere den årlige ældreredegørelse i folketingssalen. Regeringen vil nemlig spare den væk. Uklogt, mener DF og K, mens Danske Ældreråd og Ældre Sagen ikke kommer til at savne den.  
 

DFs ældreordfører, Pia Kjærsgaard, vil gerne have en forklaring på, hvorfor regeringen vil spare den årlige ældreredegørelse. Hun synes, det er en "absurd" besparelse. 
DFs ældreordfører, Pia Kjærsgaard, vil gerne have en forklaring på, hvorfor regeringen vil spare den årlige ældreredegørelse. Hun synes, det er en "absurd" besparelse. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Ninna Gøbel Rønberg

Ældreredegørelsen er røget under regeringens sparekniv.  

Det fremgår af regeringens liste over opgavebortfald, som led i en større spareøvelse blandt statens embedsmænd, som SVM-regeringen har iværksat.  

Det betyder, at ældreordførerne mister den årlige anledning til at mødes i folketingssalen, hvor de gør status, ser frem og kigger på de opgaver, der ligger foran ordførerne. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024