Om  
Allan Busk
Peter Kaae Holm

Allan Busk bliver ny konstitueret formand i 3F-afdeling

Den Grønne Gruppe i 3F, der blandt andet omfatter gartnere, mejeriarbejdere og landbrugsmedhjælpere får Allan Busk som ny konstitueret formand. Han stopper dermed som formand for 3F Aalborg.

Allan Busk været valgt til regionsrådet i Nordjylland for en fireårig periode samt siddet 11 år i byrådet i Rebild Kommune. Nu skal han være formand for Den Grønne Gruppe i 3F.
Allan Busk været valgt til regionsrådet i Nordjylland for en fireårig periode samt siddet 11 år i byrådet i Rebild Kommune. Nu skal han være formand for Den Grønne Gruppe i 3F.Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

11.000 medlemmer i 3F’s grønne gruppe, som blandt andre omfatter gartnere, mejeriarbejdere og landbrugsmedhjælpere, får Allan Busk som ny, konstitueret formand.

Det skriver 3F i en pressemeddelelse.

"Det er med blødende hjerte, at jeg forlader 3F Aalborg. Men min dåbsattest viser, at hvis jeg skal noget andet og nå at få sat mit præg på gruppen og udviklingen generelt, så er det uden tvivl nu," udtaler Allan Busk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024