Ny debat: Fra jobfest til krise – hvad gør vi nu?

TEMADEBAT: Coronakrisen har gjort 45.000 arbejdsløse. I en ny debat spørger Altinget, hvordan vi håndterer arbejdsløsheden.

For at undgå fyringer og virksomhedslukninger har regeringen med udgangspunkt i trepartsaftaler lanceret hjælpepakker for op mod 285 milliarder kroner.
For at undgå fyringer og virksomhedslukninger har regeringen med udgangspunkt i trepartsaftaler lanceret hjælpepakker for op mod 285 milliarder kroner.Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Coronakrisen har sendt over 45.000 ud i arbejdsløshed.

Det er fortsat uklart, hvor stor arbejdsløshed krisen efterlader, og hvor hårdt den bider sig fast. Men én ting er sikkert: Vi står med helt andre og større udfordringer på arbejdsmarkedet, end nogen havde forestillet sig for få måneder siden.

For at undgå fyringer og virksomhedslukninger har regeringen med udgangspunkt i trepartsaftaler lanceret hjælpepakker for op mod 285 milliarder kroner. 150.000 har indtil videre gjort brug af lønkompensationen, som hjælpepakkerne blandt andet giver mulighed for.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024