Trygfonden uddeler knap 17 millioner kroner målrettet arbejdsmarkedet

Fire organisationer, Equalis, Sammen om Mental Sundhed, FOA og Dansk Erhverv, deler beløbet. Fælles for alle er, at pengene skal understøtte projekter relateret til arbejdsmarkedet.

Trygfonden uddeler knap 17 millioner kroner i donationer til fire projekter, der vil løse en problemstilling på arbejdsmarkedet.
Trygfonden uddeler knap 17 millioner kroner i donationer til fire projekter, der vil løse en problemstilling på arbejdsmarkedet.Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Trygfonden uddeler 16.872.348 millioner kroner til fire projekter, der skal forsøge at forbedre det danske arbejdsmarked på på alt fra mental trivsel, ligestilling og tryghed i tiden før pensionen.

Tænketanken Equalis modtager 683.375 kroner, til at udvikle værktøjer til at mindske utryghed på arbejdsmarkedet for kvinder i alderen 30 til 49 år.

TrygFonden oplyser, at kvinder i denne aldersgruppe er særligt sårbare over for utryghed på arbejdspladsen når det gælder heldbred, fleksible arbejdstider og faglige udfordringer. Men der er ikke meget forskning på området, hvilket hvilket pengene fra donationen kan bidrage til at rette op på.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024