Om  
Lars Mayland Nielsen
Dorrit Vanglo

LD Fonde får ny direktør og vicedirektør til at forvalte milliardformue

LD Fonde har valgt Lars Mayland Nielsen og Charlotte Mark som henholdsvis ny direktør og vicedirektør til at forvalte fondens 50 milliarder kroner.

Foto: Nationalbanken
Cindy Shummontien Green

Lars Mayland Nielsen og Charlotte Mark tiltræder som henholdsvis direktør og vicedirektør hos LD Fonde.

Det skriver LD Fonde i en pressemeddelelse.

Med ansættelsen af Lars Mayland Nielsen får LD Fonde en erfaren bankmand i stillingen. Han har omtrent 20 års erfaring hos Nationalbanken, hvor han senest har været afdelingschef for Bank og Marked. Han har desuden arbejdet et år som gældsspecialist hos Verdensbanken i Washington D. C., USA.

I sin nye stilling som direktør kan han blandt andet se frem til at bruge sine mange års ledelseserfaring samt indsigt i kapitalmarkeder til at styrke LD Fondes arbejde.

"Jeg er glad og stolt over den tillid, som LD Fondes bestyrelse viser mig, og jeg ser meget frem til at løfte den betroede og vigtige opgave med at forvalte Lønmodtagernes Dyrtidsmidler og Lønmodtagernes Feriemidler på en ansvarlig og bæredygtig måde sammen med de dygtige medarbejdere i LD Fonde," skriver Lars Mayland Nielsen.

Lars Mayland Nielsen tiltræder officielt 1. august og overtager stillingen fra Dorrit Vanglo, som har siddet på posten siden maj 2011. Den fratrædende direktør ønsker fremover at hellige sig bestyrelsesarbejdet.

LD Fonde henter desuden en ny vicedirektør internt i organisationen. Valget faldt på Charlotte Mark, som har været finansdirektør i organisationen siden september 2017 og har mange års erfaring inden for finansverden. Forinden LD Fonde har Charlotte Mark bestridt stillingen som afdelingschef for Aktier og Alternativer hos Sampension i 16 år.

"Jeg ser meget frem til at samarbejde med Lars Mayland Nielsen om at løfte de mange spændende opgaver, som LD Fonde står over for – for eksempel inden for aktivt ejerskab,” skriver Charlotte Mark.

Charlotte Mark beholder ansvaret for investering og økonomi i sin nye stilling.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024