Goll: En god start på det nye år, Løkke

ANALYSE: Peter Goll er begejstret for Løkkes første nytårstale som statsminister, som "på mange måder var fremragende" - omend sprogligt svær.
"Med nytårstalen kom regeringen godt i gang med året - men udfordringerne begynder naturligvis først for alvor nu. De to blokke ligger helt tæt i meningsmålingerne."
"Med nytårstalen kom regeringen godt i gang med året - men udfordringerne begynder naturligvis først for alvor nu. De to blokke ligger helt tæt i meningsmålingerne."

Når man nu som statsminister med nytårstalen har en enestående mulighed for at tale uredigeret til hele befolkningen, så er det spild af gode muligheder at bruge udtryk, som kun er rigtig vedkommende for en fjerdedel af de potentielle tilhørere.

Peter Goll
Adm. direktør

Af Peter Goll,
Adm. dir. Geelmuyden.Kiese
Tidl. spindoktor for SF's formand

Statsministeren holdt en på mange måder fremragende nytårstale. Den var personlig, den beskrev noget større end bare hverdagens politik, og den angav samtidig retningen for den konkrete politik, statsministeren vil stille sig i spidsen for i året, der kommer. Meget mere kan man ikke forvente af en nytårstale.

Og Lars Løkke Rasmussen så ud til at være både veltilpas og i god form. Selv en lidt kæk indøvet detalje med at læne sig insisterende ind over bordet slap venstreformanden godt af sted med.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024