Delte meninger om premieren på sundhed.dk

Den nye sundhedsportal sundhed.dk skulle øge kontakten mellem borger og sundhedsvæsenet. Indtil videre er det dog en "amputeret introduktion", mener IT-folk.
Claus IversenSandra SchwartzRasmus Nielsen

De ledende kræfter inden for sundhedsvæsenet viser med dette projekt, at de er innovative og fremadsynede. Hjemmesiden er jo dynamisk forstået på den måde, at man hele tiden vil videreudvikle den efterhånden, som man får reaktioner fra patienter, foreninger og læger.

Arne Rolighed
Direktør for Kræftens Bekæmpelse
Hjemmesiden www.sundhed.dk, der gik i luften i går, får en delt modtagelse. Hjemmesiden ejes af amterne og staten. Visionen var, at læger, patienter og pårørende hér skulle kunne komme i kontakt med hinanden.

Tidligere sundhedsminister og nuværende direktør for Kræftens Bekæmpelse, Arne Rolighed, hilser ved premieren den nye sundhedsportal sundhed.dk velkommen:

"Patientforeningerne i Danmark har længe ønsket en sundhedsportal som denne. Det giver patienter og borgere generelt en mere præcis, enkel og hurtigere tilgang til sundhedssystemet.

I det hele taget er det en god strategi med kun én indgang til det danske sundhedsvæsen. Et samlingspunkt for patienter, borgere, læger, apoteker og sygehusvæsen".

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024