Analyse af 
Peter Goll

En uge der kan afgøre næste valg

ANALYSE: "Mange af vores ledende politikeres fremtid - og placeringen af regeringsmagten for de kommende fire år - kan meget vel blive afgjort i den uge, vi nu går ind i," skriver Peter Goll.
- Kommer aftalen, vil meget af spillet derfor også komme til at handle om, hvem der mest ligner vindere, skriver Peter Goll i en analyse af den højspændte politiske situation.
- Kommer aftalen, vil meget af spillet derfor også komme til at handle om, hvem der mest ligner vindere, skriver Peter Goll i en analyse af den højspændte politiske situation.

Med et krise-tids-valg, der nærmer sig, vil befolkningen i særlig grad se sig om efter vindere, der kan lede landet videre. Og hvem gider så sure politikere, der bare skælder ud på de andre?

Peter Goll
Politisk kommentator

politisk kommentator og ledende partner i Geelmuyden.Kiese

Succes er selvforstærkende i livet - og således også i politik. Hvis det går fremad for et parti, skaber det i sig selv yderligere opbakning.

Tænk på Ny Alliance. Partiet får gode meningsmålinger. Medierne dækker succesen. De politiske kommentatorer fokuserer på succesen. Flere vælgere kommer til - fordi det er en god oplevelse at bakke op om og være en del af en succes. Tænk ligeledes på SF, mens partiet bare tordnede frem. På Anders Foghs Venstre.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024