Håbet svinder for Sjelle, Khader og Dyremose

MENINGSMÅLINGER: Konservativ tilbagegang koster mandater i både Sjælland og Københavns Omegn. Det truer både Helle Sjelles, Naser Khaders og Charlotte Dyremoses genvalg.
Naser Khaders chance for at blive genvalgt til Folketinget er væk i den seneste geografiske prognose fra valgforsker Søren Risbjerg Thomsen.
Naser Khaders chance for at blive genvalgt til Folketinget er væk i den seneste geografiske prognose fra valgforsker Søren Risbjerg Thomsen.Foto: Ole Toft/Altinget.dk
Niels Th. Dahl

Den konservative nedgang i meningsmålingerne i den sidste uges tid begynder nu vælte taburetterne under adskillige af gruppens kendte medlemmer.

I en ny geografisk prognose for folketingsmandaternes fordeling fra valgforsker og professor Søren Risbjerg Thomsen mister Konservative et mandat af to i både Sjællands Storkreds og Københavns Omegns Storkreds.

Førstepladsen i de to storkredse ventes at blive taget af hhv. Benedikte Kiær og Brian Mikkelsen, og dermed svinder håbet for Helle Sjelle i Sjællands Storkreds og for Naser Khader og Charlotte Dyremose, der slås om mandat nr. 2 i Københavns Omegn.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024