Ny forbrugerombudsmand: Flere retssager

TILTRÅDT: Henrik Øe er begyndt som ny forbrugerombudsmand. Han vil især sætte fokus på markedsføring over for børn og unge.
Den nye forbrugerombudsmand Henrik Øe tiltræder i dag. Han vil sætte fokus på markedsføring over for børn og unge. (foto: Christina Wildfang Nissen)
Den nye forbrugerombudsmand Henrik Øe tiltræder i dag. Han vil sætte fokus på markedsføring over for børn og unge. (foto: Christina Wildfang Nissen)
Niels Th. Dahl

Jeg tror, jeg kommer til at føre flere sager eller mindst lige så mange som min forgænger.

Henrik Øe
Forbrugerombudsmand

Danmarks nye forbrugerombudsmand hedder Henrik Øe, er 42 år og kommer fra en stilling som kontorchef for Formueretskontoret i Justitsministeriet. Altinget har spurgt ham, hvad myndigheder, virksomheder og forbrugere kan vente sig af den nye mand i ombudsmandsstolen.

Tillykke med jobbet. Hvad har fået dig til gerne at ville være forbrugerombudsmand?

"Det er jo en drømmestilling. Jeg har i de sidste fem år arbejdet som chef for formueretskontoret i Justitsministeriet med meget af den lovgivning, som jeg skal til at føre tilsyn med - en lovgivning, jeg kender ganske godt. Det falder i naturlig forlængelse af det, jeg har siddet med nu, og jeg glæder mig meget til at komme i gang."

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024