V på kant med K

Sandra Schwartz

Der er jo ikke noget, der overhovedet aktualiserer behovet for en ny folkeafstemning. Ingen djævel ved, om der kommer til at gå flere år. I stedet for at fare op, skulle japartierne slappe lidt af og vurdere situationen nøgternt

Holger K. Nilsen (SF)
Partiformand
Det er ikke nødvendigt med en snarlig dansk afstemning om de fire forbehold, mener Venstre, der dermed er bringer sig på kant med regeringspartneren De Konservative.

Venstres EU-ordfører, Charlotte Antonsen, mener ikke, at weekendens EU-fiasko i Bruxelles nødvendigvis skal betyde et opgør med de danske EU-forbehold.

De Konservative, Socialdemokraterne og De Radikale mener eller, at udviklingen i Bruxelles åbner mulighed for en dansk folkeafstemning om forbeholdene.

»Jeg kan slet ikke se, at det her skulle skabe større behov for at komme af med forbeholdene. Det vil stadig være meget svært at sætte forbeholdene til afstemning, og grunden er, at vi jo ikke kender forfatningstraktaten«, siger Charlotte Antonsen til Ritzau.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024