Industri, SMV'er og det indre marked: Disse opgaver venter for mulig fransk kommissær

Han skal forbedre adgangen til kapital for europæiske SMV'er og arbejde med den store "Clean Industrial Deal". Det er nogle af de opgaver, Ursula von der Leyen vil have den mulige franske kommissær til at arbejde med. Få et overblik over opgaver for den nye kommissær for velstand, industri, SMV'er og det indre marked.

Frankrigs Stéphane Séjourné ser ud til at blive kommissær for velstand, industriel strategi, industri, SMV'er og det indre marked.
Frankrigs Stéphane Séjourné ser ud til at blive kommissær for velstand, industriel strategi, industri, SMV'er og det indre marked.Foto: Amr Nabil/AP/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

Det bliver formentlig franske Stéphane Séjourné, der skal arbejde med SMV'er, industristrategi og det indre marked i den nye EU-Kommission.

Det står klart, efter at EU-kommissionsformand Ursula von der Leyen tirsdag præsenterede sit bud på et nyt hold kommissærer samt deres ansvarsområder på et pressemøde. 

Von der Leyen har nu afleveret sine såkaldte "mission-letters" til de nye kommissærer, hvori det fremgår, hvad de konkret skal arbejde med de næste fem år. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024