Nyt europanetværk for professionelle

NETVÆRK: Samuelsen opretter nyt europapolitisk netværk med MEP Dan Jørgensen (S) som leder og facilitator for netværksmøderne.
Fakta
Samuelsens netværk består af en række selvstændige netværksgrupper med hver sin samfundsfaglige vinkel. Hver netværksgruppe holder seks halvdagsmøder om året i Ingeniørforeningens mødelokaler centralt beliggende i København. Netværksgruppernes møder ledes af en fast facilitator, og til hvert møde inviteres en aktuel oplægsholder til at lægge op til debatten.

Kilde: www.samu.dk

Med euroen i krise og flere lande på kanten af bankerot har svaret på krisen i høj grad været præget af mere EU og yderligere integration på området. Finanspagten og en europæisk stabiliseringsmekanisme er allerede vedtaget, og flere tiltag er under opsejling.

Samuelsens nye europanetværk skal sætte fokus på, hvor EU er på vej hen, netop i ly af finanskrisen, og ikke mindst hvilke konsekvenser udviklingen har for Danmark. Det skriver Samuelsen i en pressemeddelelse.

Om det nye netværk udtaler direktør Morten Samuelsen:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024