Om  
Margrethe Vestager

Vestager kåres som Årets Verdensdansker på forenings 100-årsdag

EUs konkurrencekommissær, danske Margrethe Vestager, bliver kåret som "Årets Verdensdansker", når foreningen Danes Worldvide markerer sin 100-årsdag. 

Redaktionen

Oplysningen kommer, samtidig med at en Norstat-måling i dag viser, at 70 procent af alle danske vælgere ønsker Vestager genudpeget som EU-kommissær senere på året.

100 års-jubilæet festligholdes torsdag den 15. august 2019 på Hotel d'Angleterre i København. Danes Worldwides protektor, dronning Margrethe, er inviteret.

Organisationen "arbejder for at gøre det lettere at være global dansker i udlandet. Derudover er vi er udlandsdanskernes talerør over for politikere og andre beslutningstagere. Vores fokusområder er økonomi, uddannelse og rettigheder."

Danes Worldwide appellerer til de mere end 200.000 udlandsdanskere over hele verden og tilbyder medlemskab til såvel privatpersoner som virksomheder.

Margrethe Vestager fik sidste år Ting-Prisen, der uddeles af Altinget, for sin særlige evne til at kommunikere, så politik kommer tættere på borgerne.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Margrethe Vestager

Ledende næstformand, EU-Kommissionen, kommissær for konkurrence, formand for Kommissærgruppen om et 'Europa Klar til den Digitale Tidsalder', fhv. minister, politisk leder & MF (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1993)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024