Dansk virksomhed vinder innovationskonkurrence

Virksomheden TEGnology er blevet en pris rigere. De har netop vundet i innovationskonkurrencen Network of Automotive Excellence (NoAE)
Julie Lundbek

Virksomheden TEGnology A/S fra Hedensted har netop vundet kategorien Powertrain & Electrification i den internationale innovationskonkurrence NoAE, som er udskrevet af den tyske bilindustri. 

Virksomheden fik ved hjælp af det internationale innovationsnetværk Alucluster og Styrelsen for Forskning og Innovation foden indenfor i konkurrencen. I efteråret 2011 gennemførte Alucluster og Styrelsen for Forskning og Innovation nemlig en kampagne i samarbejde for at gøre danske virksomheder opmærksomme på konkurrencen i den tyske bilindustri. 

TEGnology A/S forsker i og fremstiller termoelektriske moduler, der kan omdanne spildvarme fra for eksempel en forbrændingsmotor til strøm. Fremstillingen er baseret på billige og miljøvenlige materialer. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Energi og Forsyning

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024