Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Radikale vil have flere – og dyrere – parkeringspladser i København: “Det må gerne koste 1.000 kroner om måneden”

Højere priser på parkering i byen for borgere og udefrakommende skal finansiere flere parkeringspladser. Det er noget af det, Radikale tager med til forhandlingerne om en ny parkeringsreform. “Københavnerne betaler rigeligt for at parkere,” siger K. 

"Det er vigtigt at gøre det nemt at tage andre transportformer, men vi skal ikke straffe folk for at have en bil," siger Radikales Christopher Røhl, som vil have flere parkeringspladser i København.
"Det er vigtigt at gøre det nemt at tage andre transportformer, men vi skal ikke straffe folk for at have en bil," siger Radikales Christopher Røhl, som vil have flere parkeringspladser i København.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Julie Schønning

Selvom københavnerne gerne skulle køre mindre i bil, skal politikerne på rådhuset sørge for, at borgere, der trods alt har en bil, også har mulighed for at parkere den et sted. 

Derfor skal der laves flere parkeringspladser i hovedstaden. 

Det mener Radikale, som i forbindelse med de igangværende budgetforhandlinger kaster sig ind i debatten om et af de varmeste emner i københavnsk politik.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024