Hans mission er få flere til at dyrke sport: "Barrieren for at træde ind i idrætsfællesskaber er enorm"

Når borgernes behov bliver mere mangfoldige, står kommunerne over for en udfordring: hvordan støtter man eksisterende aktører og samtidig åbner for nye initiativer? Mød Jakob Ludvigsen, kulturchef i Rudersdal Kommune, som kæmper for at skabe plads til alle i idrætslivet, selv i en stram økonomi.

Det er ikke kun nyere bevægelser, der relaterer til identitet og diversitet, som Jakob Ludvigsen vil gøre plads til i idrætten. Det inkluderer også gamle, grundlæggende problemstillinger, som man har kæmpet med i mange år.
Det er ikke kun nyere bevægelser, der relaterer til identitet og diversitet, som Jakob Ludvigsen vil gøre plads til i idrætten. Det inkluderer også gamle, grundlæggende problemstillinger, som man har kæmpet med i mange år.Foto: Privatfoto
Magnus Garde-Strandberg

Kommunerne står overfor udfordringer med at imødekomme de nye og varierende behov, som borgerne har, når det gælder idræt og sport.

"Mængden af ting, vi som mennesker er optaget af i dag, er mere mangfoldige end tidligere, derfor er det vigtigt, at vi så vidt muligt følger med," lyder det fra Jakob Ludvigsen, der siden juni i år har været kulturchef i Rudersdal Kommune.

Mødet med folks nye forventninger står derfor øverst på hans to-do-liste.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024