Løkke: Hurtig vedtagelse af husdyrlov

HUSDYR: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) forventer, at ændringerne i husdyrloven bliver vedtaget inden for kort tid. Det skriver han i et brev til De Radikale, som har klaget over, at behandlingen af forslaget trækker ud.
Anders Jerking
Hvis det står til statsminister Lars Løkke Rasmussen, så bliver de omdiskuterede ændringer af husdyrloven snart vedtaget.

Lovforslaget blev førstebehandlet i oktober, men er siden strandet, fordi især venstrefolk har stillet næsten 100 spørgsmål om forslagets konsekvenser for landbruget. Det fik i december Radikale, som er forligsparti på husdyrloven, til at skrive til statsministeren med en opfordring om at fremme sagen. Nu har Lars Løkke Rasmussen svaret.

"Jeg forventer, at behandlingen af lovforslaget afsluttes inden for kort tid," skriver statsministeren.

Radikales miljøordfører, Johs. Poulsen, er tilfreds.
"Svaret er en forsikring til os om, at det bliver vedtaget. Jeg er tilfreds under forudsætning af, at de også lever op til indholdet, så lovforslaget bliver vedtaget i løbet af de næste uger. 'Kort tid' må betyde inden udgangen af januar," siger han.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024