Grøn ros af Ny Alliances miljøpolitik

NYHED: Både Greenpeace og Danmarks Naturfredningsforening vurderer Ny Alliances miljøpolitik som grønnere end regeringens. Noah er uenig på grund af skattepolitikken.
Foto: Julie Charlotte Christensen/ Altinget
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Men deres grønne oplæg er skizofrent. På den ene side skriver man nogle fine ting om energibesparelser og CO2-reduktion. Men oven i det, så foreslår de jo massive skattelettelser. Det vil alt andet lige skabe et langt større forbrug og større forurening.

Palle Bendsen
Noah

Hvis Ny Alliance kommer til at støtte en borgerlig regering efter et valg, vil de trække V og K i en grønnere retning, vurderer både Greenpeace og Danmarks Naturfredningsforening, efter at have gennemgået partiprogrammet på miljø-, klima- og energiområdet, der fylder 14 A4-sider.

"Vi hæfter os ved, at miljøpolitikken fylder meget i deres program og i selve fremlæggelsen, sammenlignet med de fleste andre partier," siger direktør i Danmarks Naturfredningsforening, Gunver Bennekou.

Danmarks Naturfredningsforening glæder sig blandt andet over, at partiet modsat regeringen ønsker at bruge 20 procent af landbrugsstøtten til naturformål. Partiet stiller sig dermed på linie med oppositionen på dette område.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024