Om  
Ida Auken

Ida Auken udnævnt til Young Global Leader

Miljøminister Ida Auken (SF) indtræder i Young Global Leaders, som i forvejen tæller navne som Marissa Mayer, CEO hos Yahoo og Mark Zuckerberg, grundlægger af Facebook.
Young Global Leaders består af 200 medlemmer, som er udvalgt, fordi de har vist lederskab og evne til at skabe og føre nye ideer ud i livet. Det anerkendte head hunter firma Heidrick & Struggles har screenet de flere tusind indstillede kandidater, som efterfølgende er blevet vurderet af en udvælgelseskomité. I forbindelse med sin udnævnelse udtaler Ida Auken i en pressemeddelelse: "Jeg er både glad og stolt over at blive en del af den her gruppe af visionære, unge mennesker, som skal give bud på, hvordan verden skal udvikle sig fremover. Jeg får mulighed for at påvirke den globale dagsorden i en positiv retning samtidig med, at jeg får et helt unikt netværk og inspiration fra hele verden af alt fra erhvervsledere og politikere til kunstnere, der har sat gang i deres egne udviklingsprojekter". Det er den danske entreprenør og virksomhedskonsulent, Soulaima Gourani, som selv er medlem af Young Global Leaders, der har foreslået Ida Auken som kandidat. Foruden Ida Auken er fem andre danskere også en del af klubben. Det er World Economic Forum, som står bag listen Young Global Leaders.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ida Auken

MF (S), fhv. miljøminister (SF)
cand.theol. (Københavns Uni. 2006)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024