Snittet ER lagt i kommunalreformen

De Radikale og Socialdemokraterne nærer ikke længere de store forhåbninger om, at kommunalreformens opgavefordeling på miljøområdet kan ændres. Miljøministeren er dog lydhør overfor at flytte enkelte opgaver. Forhandlingerne fortsætter i næste uge.
Marie Andergren

Det her vidner om, at regeringen har lavet en aftale med Dansk Folkeparti. Regeringen vil gerne invitere os, men det er ikke for at imødekomme oppositionens ønsker. Miljøministeren var meget afvisende overfor vores ønsker om at flytte flere miljøopgaver fra kommunerne til regionerne.

Pia Gjellerup (S)
Gruppeformand
De Radikale og Socialdemokraterne nærer ikke længere de store forhåbninger om, at kommunalreformens opgavefordeling på miljøområdet kan ændres.

De to store oppositionspartier har den seneste uge holdt adskillige møder med regeringen om miljø- og socialområdet, og i næste uge finder endnu et møde sted. Men på trods af mødeaktiviteten er Socialdemokraternes gruppeformand, Pia Gjellerup, langt fra optimist.

"Det her vidner om, at regeringen har lavet en aftale med Dansk Folkeparti. Regeringen vil gerne invitere os, men det er ikke for at imødekomme oppositionens ønsker. Miljøministeren var meget afvisende overfor vores ønsker om at flytte flere miljøopgaver fra kommunerne til regionerne," siger Pia Gjellerup til Altinget.

Gruppeordføreren var anderledes positiv efter sidste mandags møde med regeringen om kommunalreformen.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024