Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Besparelser på evalueringer udløser kritik

En besparelse på 6,5 millioner på Danmarks Evalueringsinstitut er forholdmæssig meget stor og ikke særlig fornuftig lyder det fra bestyrelsesformand Else Sommer. 

Regeringen vil spare på blandt andet Danmarks Evalueringsinstitut. Det er en rigtig dårlig idé mener instituttets bestyrelsesformand, Else Sommer.
Regeringen vil spare på blandt andet Danmarks Evalueringsinstitut. Det er en rigtig dårlig idé mener instituttets bestyrelsesformand, Else Sommer.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

De mange reformer på uddannelsesområdet kommer til at blive lavet i blinde, hvis regeringen gennemfører sine bebudede besparelser på Danmarks Evalueringsinstitut (EVA).

Instituttet skal nemlig spare 6,5 millioner kroner og dermed nedlægge hele sit vidensmiljø, der arbejder med videregående uddannelser.

EVA’s bestyrelse advarer i et brev til uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund om, at det vil gøre implementeringen af de mange reformer på det videregående uddannelsesområde dårligere.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024