Om  
Thomas Adelskov

Fhv. konservativ spidskandidat skifter parti i Odsherred

Henrik Larsen dropper at stille op for Konservative til kommunalvalget. I stedet har han meldt sig under Odsherredlistens faner.

Anders Redder

Den tidligere konservative spidskandidat i Odsherred Henrik Larsen har ifølge sn.dk meldt sig ud af Konservative for i stedet at stille op for Odsherredlisten til kommunalvalget.

Han er ifølge sn.dk træt af partiets politik på landsplan og vil hellere fokusere på en række konkrete mærkesager i Odsherred: et stop for udlicitering af personlig ældrepleje og nye åbningstider i kommunens sundhedscenter. 

Henrik Larsen vil ifølge sn.dk ikke pege på sin foretrukne borgmesterkandidat op til valget. I øjeblikket sidder socialdemokratiske Thomas Adelskov på borgmesterposten.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Adelskov

Byrådsmedlem (S), Odsherred Kommune, formand, Arbejdsmarkedets Feriefond, bestyrelsesmedlem, Odsherred Forsyning, næstformand, Pensam, Regeringens Ghettorepræsentant

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024