Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent
Om  
Daniel Toft Jakobsen

Tidligere folketingsmedlem bliver ny generalsekretær i Mission Afrika

Daniel Toft Jakobsen, som tidligere blandt andet var udviklings- og højskoleordfører for Socialdemokrariet, bliver ny generalsekretær i Mission Afrika.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Daniel Toft Jakobsen er Mission Afrikas nye generalsekretær.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, der samarbejder med partnere primært i Vestafrika, men også i Mellemøsten. Organisationen ønsker gennem relationer at forandre nationer og er engageret i missionsprojekter, samfundsudviklende projekter og uddannelse.

”Vi er glade for, at Daniel har takket ja til opgaven og vi er ikke i tvivl om, at han med sit netværk, sin forståelse for organisation og sin viden om mission og udvikling kan ruste Mission Afrika til en fremtid, hvor måden vi driver mission på, løbende skal nytænkes, og hvor der skal udvikles nye løsninger på indtægtssiden,” siger Anne Mie Skak Johanson, formand for Mission Afrika.

Tidligere har Daniel Toft Jakobsen siddet i Folketinget for Socialdemokratiet i perioden 2015-2022. Han er i dag medstifter og bestyrelsesmedlem i Foreningen Åndsfrihed, formand for Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde og bestyrelsesmedlem i børnerettighedsorganisationen Viva samt i tænketanken Forfulgte Kristne.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Daniel Toft Jakobsen

Generalsekretær, Mission Afrika, formand, Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde,
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005)









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024