Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Efter mange års arbejde med børns mistrivsel, kommer Per Larsen med klar melding: ”Civilsamfundet bliver ikke inddraget nok”

Per Larsen takkede før sommeren af i DBU's etiske udvalg efter 17 år, hvor han har bevidnet en voksende social ansvarstagen i fodboldforbundet. Nu opfordrer han til, at civilsamfundet bliver en mere central aktør i kampen mod børn og unges mistrivsel.  

Den tidligere formand for Børnerådet Per Larsen brugte sine tidlige år i en baggård i Sydhavnen, hvor børnene lærte at skabe sociale relationer. I dag mangler de store givne fællesskaber, mener Per Larsen, og derfor må civilsamfundet være det, som baggården var for 60-70 år siden. 
Den tidligere formand for Børnerådet Per Larsen brugte sine tidlige år i en baggård i Sydhavnen, hvor børnene lærte at skabe sociale relationer. I dag mangler de store givne fællesskaber, mener Per Larsen, og derfor må civilsamfundet være det, som baggården var for 60-70 år siden. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

”STOOORE PATTER!”

I maj stoppede Per Larsen efter 17 år i DBU’s etiske udvalg, og den tidligere chefpolitiinspektør og formand for Børnerådet er ikke i tvivl om, hvilket etisk spørgsmål der har trukket mest umiddelbar opmærksomhed i offentligheden.

Da fodboldens herrelandshold i 2017 fejrede en sejr mod Irland med et siden så omdiskuteret kampråb, der blev lagt ud på DBU’s sociale kanaler, gik Etisk Udvalg nemlig ind i sagen:









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024