Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Civilsamfundsordfører har store forhåbninger til ny socialminister og er ikke stolt af finanslovsudspil på frivilligområdet. ”Jeg synes, det er rigtig uheldigt.”

Den ligefremme ordfører beskriver den tidligere ministers åbenhed om modellen for grundfinansiering som mere end sparsom. Hun håber og tror derfor at den nye minister vil både være mere åben og mere inddragende. 

Om Karin Liltorp er lige så begejstret for den nye socialminister som hun var ved valgfesten efter EU-valget er svært at konkludere på - sikkert er det i hvert fald, at Liltorp hilser Sophie Hæstorp varmt velkommen som socialminister med både ønsker, opfordringer og stor optimisme.
Om Karin Liltorp er lige så begejstret for den nye socialminister som hun var ved valgfesten efter EU-valget er svært at konkludere på - sikkert er det i hvert fald, at Liltorp hilser Sophie Hæstorp varmt velkommen som socialminister med både ønsker, opfordringer og stor optimisme.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Moderaternes civilsamfundsordfører, Karin Liltorp, blev lige så overrasket som stort set alle andre end regeringstoppen over meldingen torsdag om, at nu tidligere socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) blev udskiftet med Københavns nu tidligere overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S).

Jeg har tigget og bedt om at få lov at få indsigt i det (arbejdet med finansieringsmodellen, red.), men jeg har ingen info fået om hvad der er foregået

Karin Liltorp (M)
Civilsamfundsordfører

”Min første tanke var, at jeg vil glæde mig utrolig meget til at arbejde sammen med hende.  Den nye minister kommer jo fra det kommunale, så jeg tænker, hun ved, hvor vigtigt det er at støtte frivilligverdenen. Og det er vist åbenlyst, at mine ønsker for frivilligheden måske ikke var helt i tråd med, hvad den tidligere minister ville med området,” siger hun. 









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024