Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Matchingplatform for frivillige bestyrelser er i luften            

Flere og flere foreninger slår bestyrelsesposter op i åbne opslag i håb om at rekruttere bredere end ’Tordenskjolds Soldater. ’ Den strømning spottede Steen Andersen og hans dengang kommende makker Christel Hawkins for snart fire år siden. Nu er deres svar på den øgede efterspørgsel fra begge sider blevet en realitet.

Christel Hawkins og Steen Andersen havde aldrig nogensinde mødt hinanden før Christel Hawkins for fire år siden reagerede på noget, Steen Andersen havde skrevet og delt på LinkedIn. Nu er de projekt- og foreningsstiftere og ophavspersoner til en lille nyskabelse i det danske frivillige bestyrelseslandskab. 
Christel Hawkins og Steen Andersen havde aldrig nogensinde mødt hinanden før Christel Hawkins for fire år siden reagerede på noget, Steen Andersen havde skrevet og delt på LinkedIn. Nu er de projekt- og foreningsstiftere og ophavspersoner til en lille nyskabelse i det danske frivillige bestyrelseslandskab. Foto: Det Gode Mødested

Sidder man derhjemme med et spirende frivilligt bestyrelsesmedlem i maven, er der forskellige muligheder: 

Man kan selvfølgelig lade rygtet sive til sit netværk og måske også kigge efter opslag fra organisationer, som søger åbent.

Men fra og med i søndags kan man også oprette en profil i på detgodemødested.com – en platform for frivillige bestyrelser, som nu er en realitet.









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024