Ny temadebat: Hvordan vil USA's nye præsident påvirke dansk erhvervsliv?

Det amerikanske præsidentvalg står for døren, og kampen er mellem Kamala Harris og Donald Trump. Men hvordan vil udslaget af valget påvirke dansk erhvervsliv? Det spørger Altinget Erhverv om i en ny temadebat.

Kamala Harring og Donald Trump kan nærmest ikke enes om en eneste ting, og scenarierne ved hver af kandidaternes valgsejr kan se vidt forskellige ud. Men hvad betyder det for dansk erhvervsliv, spørger Altinget Erhverv i en ny temadebat.
Kamala Harring og Donald Trump kan nærmest ikke enes om en eneste ting, og scenarierne ved hver af kandidaternes valgsejr kan se vidt forskellige ud. Men hvad betyder det for dansk erhvervsliv, spørger Altinget Erhverv i en ny temadebat.Foto: Uncredited/AP/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Det amerikanske præsidentvalg står for døren, og valget står mellem den demokratiske vicepræsident Kamala Harris og den republikanske ekspræsident Donald Trump.

De to kandidater kan nærmest ikke enes om en eneste ting, og scenarierne ved hver af kandidaternes valgsejr kan se vidt forskellige ud.

Donald Trump lover (igen) højere toldmure, og så fører han en klimakritisk retorik, der kom til syne, da USA udtrådte af Parisaftalen under hans periode som præsident. Han er også blevet kritiseret for hans relation til personerne bag "Projekt 2025", der blandt andet aktivt modarbejder social bæredygtighed og internationale relationer.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024