Erhvervsliv og politikere enige: Bæredygtighed kan blive en gylden konkurrencefordel

De nye regler for rapportering om bæredygtighed gælder nu, men indførslen er stadig i fuld gang. Det rejser spørgsmålet: Hvad skal der til, før det bliver en succes? I den seneste temadebat giver en række aktører deres bud på netop dette.

Særligt erhvervsorganisationerne og de liberale politikere mener, at CSRD risikerer at blive endnu en byrde for de små og mellemstore virksomheder. Arkivfoto.
Særligt erhvervsorganisationerne og de liberale politikere mener, at CSRD risikerer at blive endnu en byrde for de små og mellemstore virksomheder. Arkivfoto.Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Det er tid til, at danske virksomheder skal rapportere under EU’s nye bæredygtighedsdirektiv, CSRD, på samme vis, som der rapporteres på de finansielle poster.

Det betyder, at de danske politikere skal tage stilling til, hvordan direktivet implementeres, så det på bedst mulig vis kan understøtte det danske erhvervsliv.

Men hvordan gør de lige det?

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024