Anmeldelse af 
Poul Grinder-Hansen

5 A'er: Børsen-bog rummer en fascinerende fortælling om dansk erhvervsliv

Erhvervshistorikeren Anders Ravn Sørensen har skrevet en spændende bog om Børsens rolle som centrum for handel og erhvervsliv og de mange aktiviteter, der har præget dens historie. Men bogen er til tider baseret på unøjagtigheder og utilstrækkelig kildeangivelse, skriver Poul Grinder-Hansen.

Forfatteren skildrer kyndigt og levende den brogede buket af virksomheder og aktiviteter, der har haft til huse i bygningen, skriver Poul Grinder-Hansen.
Forfatteren skildrer kyndigt og levende den brogede buket af virksomheder og aktiviteter, der har haft til huse i bygningen, skriver Poul Grinder-Hansen.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Poul Grinder-Hansen
Børsen
Anders Ravn Sørensen
335 sider, Gads Forlag

 

For de fleste danskere var det en rystende oplevelse, da en voldsom brand 16. april 2024 hærgede en af de mest ikoniske bygninger i København, Børsen.

Christian 4.s bygningsværk, som stod indflytningsklar i 1624, var midt i en gennemgribende udvendig restaurering som optakt til sin 400-års fødselsdag, da flammerne ændrede alt.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024